Ce operații estetice se pot realiza în Spitalul Județean Constanța

724
2
Ce operații estetice se pot realiza în Spitalul Județean Constanța - ceoperatiiestetice-1399395661.jpg

Articole de la același autor

Deși operațiile estetice la cerere, care vizează doar partea de înfru-musețare nu sunt decontate de stat, conducerea Spitalului Județean Constanța susține că, de-a lungul timpului, nu au lipsit pacienții care au plătit pentru astfel de intervenții. Pe de altă parte, managerul susține că trebuie delimitată zona de beauty de cea de chirurgie estetică medicală, folosită pentru bolnavii care au suferit accidente, care au malformații sau care suferă de boli ce se pot complica.


"Se fac operații estetice pe toate secțiile pentru că pacienții se încadrează în două categorii: cei care vor să se înfrumusețeze, deci operații la cerere, nedecontate de stat, dar și cei care sunt asigurați și care au malformații sau au suferit accidente și au nevoie de chirurgie plastică reconstructivă. Zona care a fost cea mai solicitată a fost cea de rinoplastii și asta pentru că sunt afecțiuni care se pot complica sau declanșa din cauza unui astfel de «defect». Prețurile sunt evident mai mici decât în clinicile private datorită faptului că nu oferim aceleași condiții de spitalizare.


Pacienții pot afla tarifele de la toți medicii șefi de secție și unde se termină zona de decontare a acestor intervenții. Precizez că în controlul realizat de Ministerul Sănătății vor fi puse la dispoziție foi de observație și din această zonă", a declarat ma-nagerul Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână.


Comentează știrea

continue reading this
6 iunie 2014
continue reading this

ecig batteries Stiri Sănătate : Ce operații estetice se pot realiza în Spitalul Județean Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online continue reading this http://megaelitegroup.com/dekang-likit/dse901-cigarette-901-e-shisha-coupon-codes-mini-dse-901.asp

please click the next web page
8 iunie 2014
please click the next web page

best e-liquid Stiri Sănătate : Ce operații estetice se pot realiza în Spitalul Județean Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online please click the next web page http://letterlinks.highscope.org/dekang-50ml/searching-for-the-right-what-is-a-hookah-pen-kits.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5891 secunde