Spitalul Județean Constanța, "destinația" constănțenilor de 1 mai

141
2
Spitalul Județean Constanța,

Articole de la același autor

Ca și Serviciul de Ambulanță Constanța, Spitalul Județean Constanța a fost asaltat de constănțeni și turiști, în vacanța de 1 mai. Conducerea unității sanitare susține că, față de perioada Paștelui, în intervalul 1 - 5 mai, 1.346 de pacienți au ajuns la spital din cauza accidentelor rutiere, a consumului exagerat de alcool sau a afecțiunilor decompensate.


"Din nefericire, față de 945 de prezentări în vacanța de Paști, în perioada 1 - 5 mai, numărul prezentărilor a fost de 1.346, din care 316 internări, iar din acestea, 32 pe ATI. Cât privește pediatria, au fost mai puține prezentări față de Paște, adică 464 prezentări față de 1.288 din care 109 internări, 19 pe ATI. Numărul mare de prezentări poate fi pus pe seama faptului că de 1 mai, litoralul devine o destinație națională.


Per total, a fost o perioadă foarte agitată, iar accidentele au fost cele mai mari consumatoare de timp și resurse", a declarat managerul Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână.


Comentează știrea

MBT Unono Shoes
6 iunie 2014
MBT Unono Shoes

mbt shoes atlanta Stiri Sănătate : Spitalul Județean Constanța, "destinația" constănțenilor de 1 mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Unono Shoes http://www.voicesinc.info/mbtonline/clearance-on-mbt-shoes.asp

peachpuff hermes
9 iunie 2014
peachpuff hermes

hermes bag lindy rose Stiri Sănătate : Spitalul Județean Constanța, "destinația" constănțenilor de 1 mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online peachpuff hermes http://www.interfaceconferencegroup.com/atlretail/images/hermes-2014-peachpuff-hermes-4275.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2958 secunde