Ce recomandă medicii pacienților cu boli cronice

131
Ce recomandă medicii pacienților cu boli cronice - cerecomanda-1434736915.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere creșterea temperaturilor, specialiștii din cadrul Direcției Județene de Sănătate Publică Constanța fac următoarele recomandări pentru persoanele vârstnice și cu afecțiuni cronice: crearea unui ambient care să nu suprasolicite capacitatea de adaptare a organismului, hidratarea corespunzătoare cu apă plată, ceai slab îndulcit, sucuri naturale de fructe făcute în casă, fără adaos de conservanți.


"Pe lângă o hidratare corespunzătoare, alimentația va fi predominant compusă din legume și fructe proaspete. Se vor consuma numai alimente proaspete din magazinele care dispun de instalații frigorifice. Se va evita consumul alimentelor ușor perisabile, iar consumul de alcool și cafea este interzis. 


Este foarte important ca persoanele care suferă de anumite afecțiuni să își continue tratamentul conform indicațiilor medicului. Este foarte util ca în aceste perioade, persoanele cu afecțiuni cronice, cardiovasculare, hepatice, renale, pulmonare, de circulație, mintale sau cu hipertensiune să consulte medicul curant în vederea adaptării schemei terapeutice", transmit reprezentanții DSP Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5682 secunde