Ce tip de carne trebuie să consumați ca să nu vă îngrăşați
Articole de la același autor
Trandafirul japonez aduce numai beneficii podoabei capilare
11 Decembrie 2022
Boiaua de ardei oferă multiple beneficii pentru sănătate
12 Decembrie 2022
Feniculul de mare poate oferi anumite beneficii pentru sănătate
06 Decembrie 2022
Păpădia, eficientă şi în tratarea afecţiunilor sistemului digestiv
04 Decembrie 2022
Busuiocul, util în caz de indigestie sau oboseală
02 Decembrie 2022
Curățarea cremei de protecție solară este foarte importantă
01 Decembrie 2022
Carnea este bogată în proteine și săracă în carbohidrați, în timp ce cantitatea de grăsime variază în funcție de animal și de partea consumată. Vă interesează ce tip de carne nu îngrașă? Cărnurile cu mai puțină grăsime provin de la păsări. Cu toate acestea, există și alte specii de animale a căror carne este săracă în lipide. De exemplu, carnea de cal este una dintre cărnurile roșii cu cea mai mică proporție de grăsime, deoarece conține doar un gram la 100 grame de produs. Conținutul caloric este mai redus decât în cazul cărnii de porc, pui și vită. În plus, carnea de cal conține mulți nutrienți, precum proteinele. Apoi, prepelița aparține speciilor de păsări migratoare mici. Se adaptează bine la climatele temperate sau calde ale lumii tropicale sau subtropicale. Specialiștii susțin că o porție de prepeliță asigură 85% din aportul recomandat de proteine pentru un bărbat adult.
Această carne are mai puțin de două grame de grăsime la 100 grame de produs. Din acest motiv, valoarea sa calorică este foarte scăzută, având doar 106 calorii la 100 grame. În ceea ce priveşte iepurii, trebuie să faceţi diferența între iepurele sălbatic și cel domestic, deoarece acesta din urmă tinde să aibă mai multă grăsime și să ofere mai multe calorii. Ca și alte cărnuri albe, oferă vitamina B, fier, zinc, magneziu, potasiu și fosfor. În plus, are un conținut scăzut de sodiu, deci este utilă pentru controlul și prevenirea hipertensiunii arteriale. Fără îndoială, puiul este carnea preferată a multora. În plus, există multe preparate din carne de pui, mai ales din piept, care conține proteine de înaltă calitate, vitamine solubile în apă și foarte puține calorii.
Această carne are mai puțin de două grame de grăsime la 100 grame de produs. Din acest motiv, valoarea sa calorică este foarte scăzută, având doar 106 calorii la 100 grame. În ceea ce priveşte iepurii, trebuie să faceţi diferența între iepurele sălbatic și cel domestic, deoarece acesta din urmă tinde să aibă mai multă grăsime și să ofere mai multe calorii. Ca și alte cărnuri albe, oferă vitamina B, fier, zinc, magneziu, potasiu și fosfor. În plus, are un conținut scăzut de sodiu, deci este utilă pentru controlul și prevenirea hipertensiunii arteriale. Fără îndoială, puiul este carnea preferată a multora. În plus, există multe preparate din carne de pui, mai ales din piept, care conține proteine de înaltă calitate, vitamine solubile în apă și foarte puține calorii.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 29 Septembrie 2022
Miercuri, 23 Februarie 2022
Marţi, 07 Iunie 2022
Duminică, 10 Aprilie 2022
Marţi, 18 Mai 2021
Duminică, 09 Mai 2021
Joi, 06 Mai 2021
Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Joi, 30 Ianuarie 2020
Duminică, 12 Ianuarie 2020