La o masă, carnea trebuie să aibă, neapărat, alături, legume
Articole de la același autor
Estetica genitală, disponibilă acum şi la Constanţa. Ce proceduri pot fi efectuate
05 Februarie 2022
Rezecţie multiorganică, pentru a reduce masa tumorală a unei paciente, la Spitalul de Urgenţă. „Efectiv, m-am îngrozit”
11 Februarie 2022
Protest de amploare la Spitalul Judeţean Constanţa. "Nu ne putem bate joc de bolnavi!"
21 Februarie 2022
De ce evită unele persoane contactul vizual, în timpul unei conversații
06 Februarie 2022
Tatuajele pot fi îndepărtate cu ajutorul laserului
26 Ianuarie 2022
Majoritatea specialiștilor afirmă că o alimentație sănătoasă este aceea care integrează adecvat alimentele din punct de vedere al cantității, calității, varietății și continuității. Ca urmare, acest lucru duce la un stil de viață sănătos și la o reducere a incidenței bolilor. Cu toate acestea, unii oameni au dubii cu privire la integrarea cărnii într-o dietă sănătoasă. Potrivit doc.ro, carnea este una dintre principalele surse de proteine, oferind aminoacizi esențiali, vitamine, acizi grași și minerale. Bineînțeles, cerințele variază în funcție de factori precum vârsta, greutatea și activitatea fizică. Apoi, valoarea nutritivă a cărnii depinde, în mare măsură, de specia animalului. În general, 40% dintre aminoacizii care alcătuiesc proteinele din carne sunt esențiali. Prin aminoacizi esențiali ne referim la cei pe care organismul nu îi poate crea singur, iar acesta este motivul principal pentru care proteina din carne are o valoare biologică ridicată.
Desigur, carnea poate conține și grăsime, care variază în funcție de animal, specie sau zonă a corpului. În plus, carnea conține și alte minerale și vitamina B12, care este adesea deficitară în dietele pe bază de plante. Un sfat: atunci când cumpărați carne, alegeți zona din mijlocul spatelui, deoarece oferă mai puțină grăsime. De asemenea, trebuie să eliminați grăsimea vizibilă când o gătiți. De asemenea, în timpul reîncălzirii uleiului, au loc multe procese chimice. Se formează peroxizi și radicali liberi, care vor fi absorbiți de alimentele care sunt gătite. În plus, conform unui grup de profesioniști, acești compuși participă la formarea plăcilor de origine grasă prin oxidarea colesterolului LDL la nivelul arterelor. Mai departe, acest lucru inițiază formarea plăcii aterosclerotice care înfundă treptat arterele. În final, totul duce la boala cardiacă ischemică și infarct miocardic acut. În concluzie, pentru a obține un preparat echilibrat, carnea trebuie să aibă alături legume. Puteți alege broccoli, sparanghel, conopidă sau cartofi, alături de o salată cu dressing sănătos.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 26 Octombrie 2021
Vineri, 15 Octombrie 2021
Miercuri, 05 Ianuarie 2022
Sâmbătă, 06 Noiembrie 2021
Duminică, 31 Octombrie 2021
Luni, 13 Septembrie 2021
Marţi, 18 Mai 2021
Duminică, 09 Mai 2021
Joi, 06 Mai 2021
Luni, 26 Aprilie 2021