Ce trebuie să faceți pentru a vă accelera metabolismul

403
Ce trebuie să faceți pentru a vă accelera metabolismul - metabolism2-1637597239.jpg

Articole de la același autor

Multe studii arată că practicând exerciții fizice dimineața, metabolismul începe să ardă calorii mai repede, deoarece corpul este activat. Simțiți că este greu să vă începeți ziua? Specialiștii consideră că acest lucru este destul de comun, aceasta fiind una dintre cele mai întâlnite cauze ale unui metabolism lent. Din fericire, există mai multe moduri de a-l accelera. În primul rând, un pahar de apă cu lămâie imediat ce vă treziți este ideal. Reprezentanții Federației Spaniole a Societăților de Nutriție, Alimentație și Dietă (FESNAD) a stabilit că apa este esențială pentru procesele fiziologice de digestie, absorbție și eliminare a deșeurilor metabolice nedigerabile.

În plus, în timp ce dormiți, petreceți câteva ore fără a consuma lichide, iar acest lucru poate duce la deshidratare, care se poate agrava pe parcursul zilei dacă nu consumați multă apă. Apa trebuie să fie la temperatura camerei, astfel încât să nu se producă un șoc termic. În cazul în care apa rece nu vă deranjează, o puteți folosi. Totodată, este indicat să amestecați apa cu lămâie, dar puteți folosi și puțină miere. Ea oferă enzime digestive și antioxidanți. Acesta poate fi cel mai dificil ritual de dimineață, mai ales dacă implică trezirea foarte devreme. Acest lucru vă poate ajuta să accelerați metabolismul, sincronizându-vă mintea și corpul înainte de activitățile de zi cu zi.

Pentru ca acest truc să funcționeze corect, trebuie să vă asigurați că aveți un ritm de somn adecvat. Adică, obiceiurile de somn ar trebui să includă o odihnă de cel puțin opt ore consecutive. Poate că este un ritual mai puțin cunoscut pentru a accelera metabolismul. De asemenea, săritul corzii timp de cinci minute vă poate ajuta să vă mențineți sănătatea tiroidiană, iar acest lucru este important pentru o greutate adecvată. În plus, includerea ouălor în micul dejun este un ritual eficient pentru a vă accelera metabolismul. Indiferent de modul în care decideți să le gătiți, evitați excesul de grăsime. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : De ce e important să consumăm supe
Pagina a fost generata in 0.5216 secunde