Ceaiul de cuişoare combate impotenţa

256
Ceaiul de cuişoare combate impotenţa - ceaiuldecuisoare2-1652448133.jpg

Articole de la același autor

Ştiaţi că acele mici cuişoare aromate au o mulţime de beneficii asupra organismului uman? Mai mult decât atât, specialiștii au descoperit că acestea ne pot ajuta atunci când răcim sau avem gripă. Astfel,
 

cuişoarele ameliorează durerile în gât, luptă împotriva viruşilor, a bacteriilor și pot preveni şi gripa. Preparați o băutură caldă cu ajutorul a zece picături de ulei de cuişoare pe care le adăugați într-o cană cu apă caldă, la care adăugați şi miere. Acest amestec se bea de 2-3 ori pe zi.


Totodată, susțin specialiștii, aroma cuişoarelor eliberează organismul de stres. Ca urmare, amestecați cuişoarele cu busuioc, mentă şi cardamom şi preparați un delicios ceai cu acest amestec. Pentru îndepărtarea stresului se poate folosi şi uleiul de cuişoare în aromoterapie. Așadar, adăugați 3-4 cuişoare măcinate într-o cană de apă fierbinte, după care lăsați amestecul la infuzat timp de câteva minute și puneți o linguriță de miere. Puteți bea câte două ceşti pe zi, cu înghiţituri mici. Nu uitați nici că ceaiul de cuişoare combate hipertensiunea arterială, impotenţa şi stimulează digestia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9093 secunde