Concert caritabil pentru modernizarea secției de neonatologie Constanța

213
Concert caritabil pentru modernizarea secției de neonatologie Constanța - concertcaritabil-1427824798.jpg

Articole de la același autor

Sâmbăta, 4 Aprilie, la ora 17.00, la Muzeul de Artă din Constanța are loc un concert recital de pian, susținut de Octavian Renea, pianist și profesor de pian la Conservatorul Richard Strauss din München.


Este un concert caritabil, intrarea este liberă dar sunt recomandate donații în sprijinul proiectului de reconstrucție și modernizare a Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți din cadrul Spitalului Județean Constanta! 


"Inițiativa a fost a lui Octavian Renea care a aflat de proiectul nostru și ne-a propus să vină în România să concerteze pentru această cauză. Intrarea este liberă, dar sunt recomandate donații care vor merge către proiectul de reconstrucție a secției. Numai anul trecut, la Constanța s-au născut 500 de copii prematuri, însemnând în jur de 15% din totalul nașterilor, mult peste media pe țară care este de 10%. Reconstrucția presupune realizarea unei secții noi pe o suprafață de 650 mp, noua secție va avea 24 de locuri și pentru care avem deja realizat planul arhitectural", a precizat Adelina Toncean, membru al Asociației "Dăruiește Aripi" din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : "Un gest pentru o viață"
Pagina a fost generata in 1.4945 secunde