Conflictele între generații. Ce sfaturi au specialiștii

141
Conflictele  între generații.  Ce sfaturi  au specialiștii - conflicte-1439302761.jpg

Articole de la același autor

Emoțiile tale, emoțiile copilului tău, joaca în relația cu copilul, cuvinte de evitat și interacțiunea cu copilul, interacțiunea între frați sunt doar câteva dintre informațiile pe care părinții constănțeni le pot afla de la specialiștii BB Center care, pe 22 august, organizează un nou curs de informare și parenting. Evenimentul va avea loc la hotel Ibis, între orele 10 - 17, iar invitatul special va fi specialistul în comunicare Otilia Mantelers.

"Devenim părinți și suntem atenți la ceea ce oferim, atenți la gesturile copiilor noștri, dar uneori atât de atenți încât avem mereu tendința de a judeca, doar de a observa și de a ne raporta la «Așa, NU!».

Cine poate participa la curs? Chiar dacă încă nu ai devenit părinte, poți veni dacă vrei să cunoști nevoile copilului. Le vei afla într-un mod care te va surprinde! Dacă te îngrijorează ce vezi și îți dorești să te informezi, dacă deja simți că ești împovărat și situația te depășește, vei avea soluții", a precizat specialistul în comunicare.

Pentru înscriere puteți utiliza adresa de email [email protected] sau numărul de telefon 0746.587.456.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Curs Lamaze pentru  mămicile din Constanța
Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : La masă  cu… bebelușul
Pagina a fost generata in 0.6797 secunde