Constănțenii pot beneficia de consultații stomatologice gratuite

368
1
Constănțenii pot beneficia de consultații stomatologice gratuite - constanteniipotbeneficia-1400167544.jpg

Articole de la același autor

Începând cu luna martie 2014, până la finalul anului, constănțenii pot beneficia de consultații stomatologice gratuite, în cadrul campaniei naționale "Zâmbește România". Peste 90 de cabinete din județul Constanța s-au alăturat inițiativei, astfel că, cei interesați își pot face o programare intrând pe website-ul www. zambesteromania.ro în secțiunea "Consultații stomatologice gratuite" și alegând județul și orașul lor. În acest fel, li se vor afișa datele de contact ale cabinetului și un indicator care arată dacă respectivul cabinet face și detartaje, iar programarea se face simplu printr-un telefon direct la cabinet.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentiști pot semnala care sunt urgențele și prioritățile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuței și pastei de dinți potrivite. De asemenea, medicii dentiști pot face recomandări de alimentație pentru menținerea unei danturi sănătoase.

Rețeaua națională reunește peste 1.000 de medici stomatologi și acoperă deja 30 de județe din toate colțurile țării și va mai crește până în decembrie, când se finalizează campania. Respectând una dintre cele trei reguli de bază ale igienei orale - "Mergi la medicul dentist în mod regulat", această soluție vine în întâmpinarea celor numai 69% dintre respondenții unui studiu din 2012 care au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme.

Comentează știrea

Elena Grijincu
5 iunie 2014
Stomatolog bun

Depinde si la ce medici stomatologi mergi ca nu toti se dedica meseriei lor si nu toti sunt asa priceputi. Am o vasta experienta cu medicii stomatologi din Constanta si pot sa zic ca 99% sunt varza. De 2 ani am dat intr-adevar de un medic stomatolog foarte bun care nu primeaza banul ca la altii si iti da solutiile cele mai rentabile pentru tine. Dr Resit Ayla se numeste si o recomand cu incredere la toata lumea. Si vis-a-vis de problema cu consultatia gratuita, doamna doctor Resit Ayla are consultatia gratuita din 2012 nu a asteptat sa apara vreo chifla cum este cu zambeste romania

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Molia la stomatolog
Pagina a fost generata in 0.4306 secunde