Senat: Profesia de stomatolog, controlată de Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor Stomatologi

272
1
Senat: Profesia de stomatolog, controlată de Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor Stomatologi - stomatolog-1398183181.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Sănătății și Colegiul Medicilor Stomatologi din România ar urma să exercite controlul și supravegherea profesiei de medic stomatolog, au decis, astăzi, senatorii. 


Ei au adoptat, cu amendamentele ale Comisiei pentru Sănătate, o propunere legislativă pentru modificarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății. Raportul comisiei de specialitate modifică, în punctele lui esențiale, proiectul propus de senatorii Ioan Cristina, Octavian Motoc, Nicolae Nasta, Petre Nicoară și Liviu Tomoioagă și deputații liberali Constantin Galan și Adrian Oros.


Inițiatorii propuseseră ca, în Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, titulatura de medic-dentist să fie înlocuită cu termenul de "doctor-medic dentist", iar Colegiul Medicilor Dentiști din România să devină Colegiul Doctorilor-Medici Dentiști din România, care, împreună cu Ministerul Sănătății, să exercite controlul și supravegherea profesiei de medic stomatolog, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Dintosu`
23 aprilie 2014
Brambureala Romaneasca

Astia chiar nu sunt sanatosi la cap!In loc sa-i controleze pe stomatologi/dentisti la sange,deoarece, ei sunt cei mai mari evazionisti fiscali.Nu dau bonuri fiscale/chitante,nu declara corect la stat NIMIC,iar unii -mai smecheri- nici nu incheie contracte cu casa de asigurari... Sa le fie numai lor bine.

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Molia la stomatolog
Pagina a fost generata in 0.632 secunde