Consultații și investigații la preț redus, la cardiolog

423
Consultații și investigații  la preț redus, la cardiolog - consultatiipretredus-1402841446.jpg

Articole de la același autor

Sănătatea ca stil de viață reprezintă un mod de gândire pe care Centrul medical MEDSTAR 2000 îl încurajează, zi de zi. "Din acest motiv, pregătim constant oferte speciale pentru pacienți și familiilor lor, păstrând de fiecare dată standardele înalte ale serviciilor medi-cale", ne-au precizat reprezentanții unității medicale.

Astfel, în perioada 5 iunie - 5 iulie, constănțenii pot beneficia de un pachet de investigații cardiologice, la preț redus. Astfel, pacienții vor beneficia, în această perioadă, de o examinare completă cardiologică la un preț redus cu 35%, dar și de o ecografie cord, un EKG și interpretarea acestuia, măsurarea tensiunii arteriale și o consultație cu recomandări medicale.

"Dacă suferiți de oboseală nejustificată, palpitații, hipertensiune arterială sau tulburări de respirație, pachetul acesta de servicii medicale vă este necesar! Orice afecțiune cardiologică nedepistată sau netratată la timp poate fi fatală", au atras atenția specialiștii centrului medical.

Pentru a afla mai multe informații referitoare la tarifele promoționale și pentru programări, cei interesați pot apela la următoarele numere de telefon: 0241.638.251, 0722.574.250, 0723. MEDSTAR sau 0725. 532.550. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5767 secunde