Copiii trebuie să mănânce şi grăsimi pentru a se dezvolta armonios

131
Copiii trebuie să mănânce şi grăsimi pentru a se dezvolta armonios - copiiitrebuiesa-1657282606.jpg

Articole recomandate

De la un an la altul, părinţii au tendinţa de a modifica alimentaţia copiilor, iar de multe ori acest aspect poate să fie într-o direcţie greşită, susţin specialiştii. Spre exemplu, medicii nutriţionişti spun că orezul cu lapte este mult mai sănătos decât celebrele cereale consumate la primele ore ale dimineţii, care de cele mai multe ori conţin prea mult zahăr.

Tot ei sunt cei care consideră că un copil nu trebuie să mănânce dietetic, deoarece el are nevoie de grăsimi, din moment ce se află în creştere. Pentru un copil, mâncatul dietetic este un mâncat nesănătos, deoarece grăsimea este substratul esenţial pentru creştere.

Practic, copiii trebuie să mănânce alimente precum unt, să bea laptele integral şi din când în când chiar să consume cartofi prăjiţi.

De asemenea, tot ce înseamnă sistemul nervos al copilului se dezvoltă pe baza grăsimii, deci este o chestiune de bună creştere. Putem să le oferim şi dulciuri făcute în casă copiilor, deoarece acestea nu fac niciun rău dacă sunt consumate cu măsură. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Sănătate : Grăsimile - să ne ferim sau nu de ele?
Pagina a fost generata in 3.8807 secunde