Vreţi să scăpaţi de celulită? Renunțați la sedentarism!

279
Vreţi să scăpaţi de celulită? Renunțați la sedentarism! - celulita2-1657282551.jpg

Articole recomandate

Din păcate, de celulită nu scapă nimeni. Indiferent de tratamentele pe care le testați de-a lungul timpului, aceasta tot va apărea.

Celulita reprezintă acumularea de țesut adipos subcutanat la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor, ea apărând în special după vârsta de 30 de ani. Deși nu este o condiție medicală serioasă, celulita poate fi inestetică și poate deranja femeia când poartă pantaloni scurți sau costum de baie. Aceasta apare nu numai din cauza lipsei activităților fizice, ci și din cauza alimentației nesănătoase, bogată în grăsimi, zahăr și băuturi carbogazoase.

Așa că cel mai bine este să o preveniți, deoarece, odată apărută, cu greu o veți putea îndepărta.

„Dacă vreţi să scăpaţi de această problemă, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare, dar şi să fiţi conștientă de faptul că nicio cremă nu va face minuni și nu va topi celulita peste noapte. Trebuie să înțelegeţi că numai printr-un efort constant veţi scăpa de ea”, a declarat dr. Alina Davidescu, medic dermatolog.

Cel mai mult vă ajută să adoptaţi un stil de viață activ, şi nu unul sedentar. La rândul lor, nutriţioniştii spun că un pahar cu lapte degresat, combinat cu trei căței de usturoi mărunțiți, vă ajută. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3947 secunde