"Creșterile salariale și reducerea deficitului de personal trebuie să constituie priorități"

116
1

Articole de la același autor

Având în vedere prevederile noului contract - cadru, sindicaliștii cer Ministerului Sănătății să includă în calculul pachetului de bază o creștere a salariilor cu cel puțin 50% și finanțarea reducerii semnificative a deficitului de personal. Acest lucru se poate realiza prin includerea în costul serviciilor medicale ce vor face parte din pachetul de bază a sumelor necesare pentru aceste măsuri.


"Având în vedere faptul că unul din principiile strategiei de acțiune a Federației Solidaritatea Sanitară din România îl constituie creșterea calității serviciilor medicale prin creșterea calității vieții profesionale, considerăm prioritare în gândirea pachetului de bază atât satisfacerea intereselor pacienților, cât și intrarea în normalitate în ceea ce privește salarizarea personalului și asigurarea numărului de profesioniști necesar unui act medical de calitate.


În situația în care negocierile privind asigurarea finanțării unor creșteri salariale semnificative prin intermediu pachetului de bază eșuează, Consiliului de coordonare al Federației «Soli-daritatea Sanitară» din România va lua în considerare organizarea unui program de proteste", se arată într-un comunicat al Federației Solidaritatea Sanitară. 


Comentează știrea

hermes replica handbag
10 mai 2014
hermes replica handbag

hermes bag fake vs real Stiri Sănătate : "Creșterile salariale și reducerea deficitului de personal trebuie să constituie priorități" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica handbag http://www.margaritamike.com/cwibwm/brand.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.862 secunde