Cum poate fi tratată miopia cu cele mai avansate tehnici chirurgicale

392
Cum poate fi tratată miopia cu cele mai avansate tehnici chirurgicale - fotofondmicrochirurgiaochiului-1474647754.jpg

Articole de la același autor

Miopia este un defect al vederii care se manifestă prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la o distanță mai mare. 


Aceasta se întâmplă, deoarece razele paralele, ce vin de la un obiect, atunci când traversează globul ocular, se focalizează înaintea retinei, permițând doar distingerea obiectelor situate la o distanță mai mică. Globul ocular al persoanelor mioape este mai alungit, fiind nevoie de lentile divergente pentru a corecta vederea, deplasând focarul pe retină. 


Miopia se măsoară în dioptrii, care sunt negative. O miopie de +2 dioptrii are nevoie de ochelari de -2 dioptrii. Aceasta poate fi ereditară, fiind și cauza cea mai frecventă, poate fi provocată de influența mediului asupra mușchilor globului ocular. De asemenea, mai poate fi vorba de o combinație de factori ereditari și de mediu sau de o serie de afecțiuni care determină apariția miopiei.


Pentru a corecta miopia, specialiștii Institutului tehnico-științific Microchirurgia ochiului" - "Prof. Feodorov" (Federația Rusă) aplică cu succes cele mai avan-sate tehnici chirurgicale. 


Scopul acestor operațiuni este de a reduce refracția ochiului miop și să se con-centreze imaginea pe retină. Cea mai efi-cientă metodă, în condiții de siguranță și de a corecta miopia de 1,0 dioptrii până la 18 dioptrii - cu laser insitu keratomileusis (LASIK). Experții de chirurgie cu laser de refracție IRTC "Microchirurgia ochiului" efectuează această operație folosind laserul femto-se-cond mai modern.


Operație cu aparatură de ultima oră
În general, timpul de tratament la ambii ochi este de cinci - șapte zile, cu o zi-două de examinare preoperatorie, în ziua a doua sau a treia, exploatare pe ambii ochi, dar și trei - patru zile de observare post-operatorie.


Operațiile sunt efectuate pe baza unor calcule numerice, exacte pentru fiecare pacient. Avantajele lor sunt absolut nedu-reroase și cea mai mare precizie de impact.


Înalta calificare a medicilor microchirurgi din departamentul cu laser de refracție "Microchirurgia ochiului", cât și utilizarea tehnologiei moderne garantează rezultate excelente în tratamentul tuturor pacienților cu miopie. Practic, apelând la medicii specialiști din cadrul Institutului "Microchirurgia ochiului" uităm în totalitate de formele comune de tratament, care includ purtarea ochelarilor și a lentilelor de contact.


Costul unei asemenea intervenții în clinica "Microchirurgia ochiului" este între 1.760 și 2.710 lei, în funcție de dioptriile pacientului și complexitatea operației.


Tratamente moderne
Acum aveți posibilitatea prin interme-diul reprezentanței "Microchirurgia ochiu-lui" - "Prof. Feodorov" Federația Rusă în România, să beneficiați de investigații, tratamente complete, intervenții cu laser și operații chirurgicale. Toate aces-tea le puteți face în Institutul tehnico - științific "Microchirurgia ochiu-lui", filiala Cheboksary!


Deplasarea până la centru, cât și întocmirea tuturor actelor necesare privind obținerea vizei pentru Federația Rusă, însoțirea grupului până la centru, asistarea la operații și alte probleme de sănătate în vederea intervențiilor și a tratării în clinica oftalmologică le puteți obține de la reprezentantul oficial în Ro-mânia, Vera Iliescu, telefon 0724.679.028, e-mail: [email protected].


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.335 secunde