Cum poți slăbi rapid și eficient cu ajutorul radiofrecvenței

308
Cum poți slăbi rapid și eficient cu ajutorul radiofrecvenței - cumpotislabirapid-1394983230.jpg

Articole de la același autor

Medicina și tehnologia avansează mână în mână. Datorită echipamentelor moderne, în curând, nu va mai fi nevoie de operații estetice costisitoare și foarte dureroase. Vom putea întineri peste noapte sau ne vom putea remodela corpul cu ajutorul unor aparate sofisticate fără să mai apelăm la ace și bisturiu.
Deja medicina cosmetică modernă apelează la un aparat minune care rectifică imperfecțiunile pielii, vindecă vergeturile și celulita și ne ajută să slăbim rapid și eficient. Este vorba despre tratamentul prin radiofrecvență. 
"În general, aceste afecțiuni sunt foarte dificil de tratat, recurgându-se nu arareori la proceduri chirurgicale specializate, însă nimeni nu-și dorește să treacă prin așa ceva, dacă există o alternativă. Aici intervenim noi: tratamentul prin radio-frecvență este soluția pentru pielea lipsită de fermitate, prevenirea și atenuarea vergeturilor, celulitei și a multor altor probleme care pot apărea din pricina unei «pieli obosite»", precizează reprezentanții Centrului de Înfrumusețare Cellulem Block Constanța. 
Tonusul pielii depinde, în mare parte de colagenul pe care aceasta îl conține. Fermitatea pielii este determinată, în primul rând, de densitatea și prospețimea fibrelor de colagen care o străbat, iar tratamentul prin radiofrecvență se adresează în special acestui aspect. Ultrasunetele aplicate asupra pielii detensionate stimulează contracția fibrelor de colagen existente și generarea de nou colagen. O ședință durează jumătate de oră și rezultatele sunt vizibile foarte repede.


Radiofrecvența tratează celulita și vergeturile
Însă lucrurile nu se opresc doar aici - tratamentul prin radiofrecvență activează și alte mecanisme din piele, care ajută la eliminarea celulitei și atenuarea vergeturilor. "Trebuie să țineți cont de faptul că pielea are mai multe straturi, iar acest tratament acționează în profunzime, activând celulele adipoase ale dermului (un strat mai profund), fără însă a afecta epiderma. Aceste celule adipoase sunt sursa celulitei, iar ultrasunetele provoacă o reacție accelerată în interiorul lor, forțându-le să elimine excesul de apă, acizi grași și alte toxine, reducând astfel vizibil aspectul de «coajă de portocală»", mai spun specialiștii Cellulem Block Belezza.
În ceea ce privește vergeturile, acest tratament stimulează foarte mult circulația capilară și vasodilatația, iar o sangvinizare mai bună a pielii duce la o scădere considerabilă a proeminenței și frecvenței vergeturilor.


Atenuează ridurile profunde
Radiofrecvența este de asemenea una dintre cele mai inovatoare tehnologii cu rezultate extraordinare în liftingul facial non-invaziv. La nivel facial, tratamentul de radiofrecvență atenuează ridurile, inclusiv cele profunde, stimulează producția de colagen și elastină, închide porii dilatați și redefinește ovalul facial.
Acest tratament, cu totul lipsit de durere, administrat în ședințe scurte și plăcute, este ideal așadar pentru femeile care se confruntă cu ironia amară a vergeturilor, celulitei sau pielii flasce, obosite, chiar în urma unora din cele mai frumoase evenimente din viața lor - de la naștere, la preluarea controlului asupra sănătății și formei corpului lor. Radiofrecvența este acel retuș fin, acea atingere aproape artistică, necesară pentru desăvârșirea trupului nostru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Cum să fim frumoase în sezonul rece
Marţi, 15 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Cum te ajută ciocolata să slăbești
Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Diverse : Nu poți să slăbești? Iată de ce!
Pagina a fost generata in 0.8059 secunde