Cum să scapi de acnee definitiv. Sfaturi de la specialist

100
Cum să scapi de acnee definitiv. Sfaturi de la specialist - acnee-1652274548.jpg

Articole de la același autor

Acneea este o problemă foarte răspândită în rândul adolescenţilor care, până la vârsta de aproximativ 20 de ani, se confruntă cu dezechilibre hormonale. O altă cauză a apariţiei simptomelor de acnee este şi alimentaţia necorespunzătoare care conţine aditivi alimentari, toxine şi alte substanţe dăunătoare organismului, pe care acesta le expulzează şi prin piele.
 

„Tratarea simptomelor externe nu dă rezultate de lungă durată, pentru că problema rămâne în interior. Chiar dacă simptomele dispar, în momentul în care cauza interioară persistă, ele vor reapărea, de aceea trebuie combinate tratamentele cosmetice cu terapii de tratare a problemei reale din organism. Folosirea tratamentelor naturiste care nu introduc chimicale în organism, care nu îl agresează, este extrem de benefică. Terapiile blânde au efecte foarte bune asupra organismului şi nu prezintă efecte secundare”, a declarat dr. Elena Stancu.
 

În tratarea acestei afecţiuni sunt indicate antibioticele, de regulă, însă specialistul explică faptul că acneea apare pe fondul unui sistem imunitar slăbit, care nu este capabil să lupte cu bacteriile de la suprafaţa pielii. Chiar dacă antibioticul omoară microbul şi înlătură infecţia, acneea poate recidiva. De aceea, este indicat ca persoanele care se confruntă cu o astfel de problemă să apeleze la tratamente care cresc activitatea sistemului imunitar şi ajută organismul să lupte împotriva agresiunii factorilor externi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Sănătate : Cum se manifestă acneea rozacee
Pagina a fost generata in 0.4511 secunde