Curs despre incontinența urinară la Euromaterna

135
Curs despre incontinența urinară la Euromaterna - euromaterna100072-1364381868.jpg

Articole de la același autor

În colaborare cu Societatea Română de Uroginecologie, Universitatea de Medicină Ovidius și Colegiul Medicilor Constanța, Spitalul Privat de Obstetrică - Ginecologie Euromaterna organizează un curs, "Actualități în diagnosticul și tratamentul tulburărilor de statică pelvică - Incontinența urinară, vezica hiperactivă și prolapsul utero-vaginal". 

Conform statisticilor realizate la nivel global, 22 - 28% din populația feminină se confruntă cu incontinența urinară. De aici s-a născut și necesitatea organizării, în cadrul sesiunilor științifice de la nivelul Euromaterna, a cursului destinat medicilor practicieni, specialiști, rezidenți, furnizorilor de echipamente medicale etc.

Cursul este coordonat științific de prof. univ. dr. Petre Brătilă, președintele Societății Române de Uroginecologie, cunoscut în lumea medicală pentru contribuția remarcabilă în introducerea și progresul în uroginecologie, chirurgia oncologinecologică și chirurgia minim - invazivă ginecologică.

Cursul, care se desfășoară în zilele de 29 și 30 martie, se adresează medicilor ginecologi, urologi și rezidenți din zona de sud est a României și este acreditat cu 14 puncte EMC (Educație Continuă Medicală).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4049 secunde