De Ziua Mondială a Sănătății, mai multe spitale au primit distincții din partea președintelui Iohannis

806
De Ziua Mondială a Sănătății, mai multe spitale au primit distincții din partea președintelui Iohannis - 3-1680872637.jpg
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, mai multe decrete de decorare, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii, informează Administraţia Prezidenţială.


"În semn de apreciere pentru contribuţia avută, de-a lungul timpului, în exercitarea actului medical, precum şi în dezvoltarea profesională a cadrelor medicale, preşedintele Klaus Iohannis a conferit: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” Bucureşti, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu” Bucureşti , Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” Bucureşti, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Orăşenesc Vişeu de Sus, precum şi Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Institutului Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” Bucureşti."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5459 secunde