Deserturi gustoase, permise în dietă

243
Deserturi gustoase, permise în dietă - 21octdesertdieta-1382370657.jpg

Articole recomandate

De orice te poți lipsi când vrei să slăbești, dar cel mai greu îți vine să renunți la savuroasele dulciuri cu care te mai răsfeți în timpul zilei! Nutriționiștii Click.ro susțin că nu trebuie să elimini deserturile din dietă, ci să optezi pentru unele sănătoase, cât mai sărace în calorii.

Salata de fructe stimulează metabolismul. E răcoritoare, se prepară ușor și are puține calorii, fiind un desert ideal pentru zilele în care ai poftă de ceva bun. Optează pentru fructe precum ananas, mere, pomelo, piersici, deoarece intensifică arderile de toxine și îmbunătățesc tranzitul intestinal. Poți completa salata cu câteva cubulețe de banană, kiwi și pepene galben, trei-patru nuci și puțină frișcă vegetală. O porție medie conține în jur de 250 de calorii.

Orezul cu lapte are puține calorii. Pe lângă faptul că este delicios, orezul cu lapte este și sănătos și îți oferă o senzație de sațietate care ține timp îndelungat. Pentru preparare, ai nevoie de 40 de grame de orez, 150 ml de lapte degresat, o linguriță cu miere și puțină scorțișoară. Amestecul se fierbe la foc mic circa 40 de minute. O porție conține 175 de calorii.

Budinca de ciocolată te încarcă cu energie. Un desert ușor de preparat care oferă organismului multe vitamine și minerale, budinca de ciocolată te ajută să te menții în formă chiar și când ești la regim. Amestecă într-un blender un kiwi, o banană, un sfert de măr, puțină apă, pudră de cacao (două-trei lingurițe) și scorțișoară (după preferințe).

100 grame din acest desert conține 136 de calorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Diverse : La ce ne ajută piperul
Pagina a fost generata in 1.2542 secunde