Doliu în lumea medicală! S-a stins din viaţă renumitul profesor doctor LAZĂR IRIMIEA

5227
Doliu în lumea medicală! S-a stins din viaţă renumitul profesor doctor LAZĂR IRIMIEA - untitled-1646294032.jpg

Articole de la același autor

Lumea medicală din Constanţa este îndoliată. Unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi doctori ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa s-a stins din viaţă, după 34 de ani de activitate şi peste 10.000 de intervenţii chirurgicale.

Profesorul medic Lazăr Irimiea, specialist în obstetrică-ginecologie, a murit miercuri, 2 martie. Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Distinsul medic avea doar 69 ani. Din păcate, Dumnezeu l-a luat în ceata sa de medici, din lumea de dincolo. Renumitul specialist constănțean se lupta de ani buni cu o boală cardiacă. De-a lungul carierei sale, a adus pe lume mii de bebeluși și a tratat nenumărate doamne și domnișoare, pe toate cu același profesionalism și răbdare.

„Domnul profesor mi-a fost profesor de obstetrică- ginecologie în anul VI. Am colaborat cu el, apoi, în perioada de rezidenţiat, timp de patru ani. Era un mare sufletist și un ultraprofesionist. A predat la Universitatea Ovidius din Constanţa, încă de la înființare, până acum un an”, a declarat dr. Lucian Şerbănescu.


"A plecat la ceruri om bun, un doctor pasionat care și-a dedicat aproape 4 decenii din viață pacientelor din Spitalulul Județean Constanța, un bun organizator care a condus secția de Obstetrică Ginecologie 15 ani, un excelent profesor care a îndrumat mii studenți. Drum lin printre stele, domnule profesor Lazăr Irimiea și sincere condoleanțe familiei îndoliate!", au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2658 secunde