Donează 25 de lei pentru a hrăni trei zile un bebeluș expus la HIV

212
Fundația Baylor Marea Neagră a demarat, la începutul săptămânii trecute, campania "Am nevoie de lapte" cu scopul de a ajuta bebelușii născuți din părinți seropozitivi să crească sănătoși, fără a fi infectați. Laptele praf este singura modalitate prin care acești nou-născuți pot fi hrăniți în siguranță, fără a risca transmiterea virusului HIV prin lap-tele matern. Legea oferă copiilor drep-tul de a primi lapte praf, dar acesta este dat ocazional și numai până când bebelușul împlinește 12 luni.

Pentru a sări în ajutorul acestor copilași, fundația Baylor strânge banii necesari pentru a le oferi laptele praf de care au nevoie. Astfel, cu 25 de lei, se poate asigura hrana timp de trei zile pentru un bebeluș expus la HIV. Cu 50 de lei este asigurată o săptămână de hrană și cu 200 de lei, o lună. Pe măsură ce suma donată crește, bebelușul va putea primi lapte praf o perioadă mai lungă de timp. 


Donațiile se fac în contul Fundației Baylor, deschis la BCR Constanța: RO67 RNCB 0114 0320 5636 0008. Mai multe informații despre campa-nie și despre modalitățile de trimitere a banilor, se găsesc pe pagina de internet www.baylor-romania.ro, sau la numărul de telefon 0241/691.730.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6097 secunde