Dureri de cap? Scapă de ele cu ajutorul punctelor de presiune!

133
1
Dureri de cap? Scapă de ele cu ajutorul punctelor de presiune! - durericap-1433420174.jpg

Articole de la același autor

Dar deși migrenele pot varia de la a fi enervante la a fi istovitoare, toate au în comun o trăsătură importantă: te fac să te simți rău. Nimeni nu pare sănătos și nici nu se simte frumos atunci când stă cu mâinile la tâmple, strângându-le ca într-o menghină și rugându-se ca suferința să înceteze. Ce trebuie să știi:

Proeminența mușchiului temporal. Este localizat în centrul tâmplei. Palpează această zonă cu degetul arătător și cel mijlociu împreunate, până vei găsi o porțiune musculară moale. Dacă îți este greu să localizezi acest punct, plasează-ți degetele pe tâmple și apasă, coborând spre molari, de câteva ori. Vei simți cum partea principal a mușchiului temporal se umflă sub apăsare.

În spatele urechilor. Localizează punctele de la baza craniului, aproape de ceafă, imediat după oasele din spatele urechilor și aplică mișcări rotative, apăsând cu degetul mare, timp de două minute.

Între ochi. Ciupește pielea de deasupra nasului, plasând degetul mijlociu lângă un ochi și pe cel mare lângă celălalt și impinge încet în sus, astfel încât să simți presiunea lângă sprâncene.


Zona palmară. Folosind degetul mare al unei mâini și indexul celeilalte, ciupește partea moale și cărnoasă dintre degetul mare și index, aplicând presiune pe dosul palmei, scrie csid.ro. 



Comentează știrea

costy
4 iunie 2015
afaceri

Tot ceea ce vă înconjoară are doar sensul pe care îl dă modul vostru de gândire. Dacă vă schimbați felul de a gândi, vă schimbați viața. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Descifrează corect cauzele durerii de cap!
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Nu luați analgezice în exces!
Pagina a fost generata in 0.9611 secunde