Durerile abdominale pot fi provocate de acumularea gazelor

126
Durerile abdominale pot fi provocate de acumularea gazelor - dureri-1659013728.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, durerile abdominale sunt provocate de acumularea de gaze. Problema este că, dacă acestea devin prea severe, ar putea fi vorba despre un simptom al unei probleme mult mai grave. Desigur, orice durere, indiferent unde este localizată sau cât de intensă este, reprezintă un simptom al unei probleme, chiar dacă aceasta nu este una gravă. Într-o astfel de situație, este foarte important să nu intrați în panică și să consultați medicul, pentru că numai acesta vă poate oferi un diagnostic corect. Dacă vă confruntați cu dureri la nivelul abdomenului, consultați imediat medicul, mai ales dacă acestea sunt localizate în partea stângă. 


Așadar, dacă manifestați unul dintre următoarele simptome, ar fi cazul să începeți să vă faceți griji: dureri constante, în general întinzându-se pe tot parcursul unei zile sau care apar pentru câteva ore, iar apoi dispar până luna viitoare.

Durerile abdominale în partea stângă ce încep imediat după ce ați mâncat ar trebui să vă îngrijoreze în mod special. Poate apărea o senzație de parcă ați avea un disc fierbinte în abdomen, ce produce o durere foarte ascuțită. Alteori, este posibil să simțiți puțin disconfort trecător din cauza acumulării de gaze intestinale, dar durerea la care ne referim de data aceasta este mult mai intensă și nu poate fi ignorată. Deci, dacă încercați să vă ameliorați durerea cu analgezice, aceasta poate dispărea pentru câteva ore, dar va reveni mai târziu în aceeași zi. De asemenea, trebuie să știți că durerile abdominale în partea stângă sunt printre cele mai comune dureri de care pacienții se plâng medicilor. În general, cauza acestor dureri este acumularea excesivă de gaze intestinale



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Eveniment : Explozie puternică după o acumulare de gaze
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Diverse : Se simte rău sau se preface?
Pagina a fost generata in 0.502 secunde