E-urile din dulciuri care ne îmbolnăvesc copiii!

805
E-urile din dulciuri care ne îmbolnăvesc copiii! - acadele-1402067188.jpg

Articole de la același autor

Copiii sunt mari pofticioși și nimic nu le stă în cale atunci când își doresc o pungă cu bomboane sau jeleuri colorate. Părinții, înduplecați de țipetele ori privirile galeșe ale odraslei, pică în plasă și cumpără astfel de dulciuri, fără să știe însă că tocmai acestea sunt vinovate de starea de agitație și de agresivitate a copilului. Toate acestea poartă numele de hiperactivitate, ADHD sau sindromul Deficiența Hiperactivă cu Deficit de Atenție - o problemă destul de frecventă în secolul 21, cel supranumit și al vitezei.
Unii specialiști spun că este o afecțiune înnăscută, alții din contră, spun că se dobândește în urma alimentației incorecte și a lipsei de atenție din partea părinților.
Toți sunt însă de acord că zahărul, cel numit și otrava albă, este de vină pentru tulburările de memorie, de atenție și apariția agresivității în rândul copiilor.
Așa se face că dulciurile în fel și fel de culori și forme, cât mai atrăgătoare pentru copil, ajung în regimul său alimentar, schimbându-i comportamentul și transformându-l într-un individ râzgâiat, care își epuizează efectiv părinții cu energia sa nenaturală, scrie csid.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Diverse : Dulciuri raw vegan pentru copii
Pagina a fost generata in 0.5414 secunde