Lunea suntem în depresie

740
Lunea suntem în depresie - depresiea7a4fa96b6-1315857321.jpg
Lunea este cea mai tristă zi a săptămânii. Specialiștii au confirmat ceea ce am simțit cu toții la fiecare început de săptămână. Un studiu recent a scos la iveală faptul că ziua de luni este cea mai tristă din săptămână, mai mult de jumă-tate dintre oameni plângându-se pe parcursul acestei zile.

Cercetarea arată că oamenii se plâng aproximativ 34 de minute din ziua de luni, mai ales pe parcursul dimineții, în timp ce în celelalte zile ale săptămânii oamenii își exprimă nemulțumirile doar 22 de minute.

Unul din trei oameni a declarat că urăște ziua de luni mai mult decât oricare altă zi a săptămânii. Unele dintre motivele pentru care oamenilor le displace ziua de luni sunt oboseala acumulată în timpul week-end-ului, problemele care trebuie rezolvate la locul de muncă și intrarea greoaie în ritmul de lucru.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 2.000 de persoane, care au menționat traficul, starea de sănătate și presiunea de a îi mulțumi pe toți cei din jur printre motivele care îi stresează în zilele de luni.

"Deși există multe motive care ne pot afecta starea de spirit, mai ales în zilele de luni, problemele legate de sănătate sunt unele dintre cele mai importante. Așadar, îngrijirea sănătății poate îmbunătăți starea generală și nivelul de fericire", a explicat reprezentantul celor care au realizat studiul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Depresia ar putea fi tratată cu iaurt
Pagina a fost generata in 0.6103 secunde