Managerul Spitalului CFR Constanța : "Spitalul acesta este casa mea și nu voi pleca din el!"

214
Managerul Spitalului CFR Constanța :

Articole de la același autor

Potrivit legii, pentru managerii de spitale care plăți restante mai vechi de trei luni, contractul de administrare a instituției medicale încetează imediat. În acest caz se află deja cinci unități spitalicești din țară , aflate în subordinea Ministerului Sănătății. Printre acestea, a fost vizat și Spitalul CFR Constanța al cărui manager se află în plin proces de reevaluare. 


Deși se află în această situație, managerul unității constănțene susține că, situația financiară a spitalului este bine-cunoscută de către reprezentanții Ministerului Sănătății și că problemele sunt vechi. 


"Eu am preluat spitalul acesta din 1996 și este ca și casa mea! Problemele și datoriile sunt vechi din 2004, toată lumea știa de ele, astfel că nu mi se pot imputa aceste datorii. Eu am încercat să gestionez situația pentru a continua activitatea și nu consider că am greșit cu nimic. Miniștrii vin și pleacă, dar eu din spitalul acesta nu plec!", a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Dorel Oprea, managerul Spitalului CFR Constanța.   




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde