Mărul, excelent în calmarea disconfortului provocat de refluxul acid

199
Mărul, excelent în calmarea disconfortului provocat de refluxul acid - mere1-1659115545.jpg

Articole de la același autor

Merele sunt unele dintre cele mai sănătoase fructe și oferă o mulțime de beneficii organismului. Ce nu știu multe persoane este că ele sunt de mare folos inclusiv în calmarea arsurilor la stomac. Specialiștii spun că senzația de arsură în piept sau gât apare atunci când acidul din stomac ajunge în esofag. Dieta precară, stresul, exercițiile fizice sau mâncatul chiar înainte de culcare sunt cauze ale acestei senzații inconfortabile, cunoscută și sub denumirea de arsuri la stomac. Dacă vi se întâmplă acest lucru, faceți-vă un obicei din a mesteca alimentele mai încet. De asemenea, este o idee bună să mâncați de cel puțin cinci ori pe zi porții mici și să evitați să beți lichide în timpul meselor.

O altă recomandare importantă este să nu vă culcați imediat după ce ați mâncat, ci să așteptați cel puțin jumătate de oră. În mod ideal, ar trebui să mergeți la culcare la aproximativ două ore după ce ați mâncat.

De preferat, evitați îmbrăcămintea strâmtă sau strângerea curelelor prea tare pe talie. În același timp, se recomandă evitarea alimentelor lichide la cină, cum ar fi supele sau sucurile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 26 Iunie 2022
Stire din Sănătate : Merele ameliorează arsurile la stomac
Sâmbătă, 24 Mai 2014
Stire din Diverse : Suc de mere sau lapte?
Pagina a fost generata in 0.8967 secunde