Medicina constănțeană, în doliu. A murit dr. Victorian Păștilă

1067
Medicina constănțeană, în doliu. A murit dr. Victorian Păștilă - victorianbunpastiladirector3-1471625307.jpg

Articole de la același autor

Lumea medicală constăn-țeană este în doliu. Cunoscutul și apreciatul medic dr. Victorian Păștilă a decedat joi seară, moartea acestuia fiind una fulgerătoare. Prietenii săi, medici din întreg județul, îl deplâng pe cel ce a fost medicul specialist și omul de valoare dr. Victorian Păștilă. 


"Dr. Victorian Păștilă ne-a părăsit și nu-l vom uita, un prieten nu poate fi uitat. Dumnezeu să îl odihneas-că!", a declarat dr. Corneliu Neagoe. 


Dr. Victorian Păștilă a fost primul director al Casei Jude-țene de Asigurări de Sănătate, a fost medic specialist obste-trică și ginecologie și șef de secție la Spitalul Clinic Jude-țean de Urgență "Sfântul Apos-tol Andrei" (SCJU). "Conducerea Spitalului Județean regretă profund dispariția reputatului medic Victorian Păștilă, unul dintre cei mai apreciați doctori constănțeni. Conducerea și colectivul SCJU transmit pe această cale sincere condoleanțe întregii familii, în speranța că vor reuși să treacă peste aceste momente dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", transmite managerul SCJU, dr. Cătălin Grasa.


"Colectivul Euromaterna regretă trecerea în neființă a medicului dr. Victorian Păștilă, medic de excepție și om de înaltă valoare morală. Suntem alături de familia îndurerată și dorim să transmitem sincerele noastre condoleanțe", au declarat reprezentanții Spita-lului privat Euromaterna. 


Și colectivul CJAS Constanța deplânge trecerea în neființă a primului conducător al instituției: "Casa de Asigurări de Sănătate Constanța re-gretă profund dispariția doc-torului Victorian Păștilă, primul conducător al instituției. 


Pentru contribuția adusă organizării CJAS Constanța, pentru corectitudinea de care a dat dovadă, om al dreptății și mentor, dr. Victorian Păștilă va rămâne veșnic în amintirea noastră. Colectivul CJAS transmite pe această cale profunda compasiune pentru familia îndoliată. 


Un gând pios pentru cel ce a fost dr. Victorian Păștilă. Dumnezeu să-l odihnească!". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7083 secunde