Membrii Sanitas amenință cu proteste de stradă

108
Membrii Sanitas amenință cu proteste de stradă - sanitasamenintacupreteste-1367172897.jpg
Membrii Federației Sanitas amenință cu proteste de stradă în perioada următoare, dacă Ministerul Sănătății nu va găsi o soluție pentru revendicările salariale ale acestora. 

"Salariații din sistemul sanitar se confruntă cu probleme foarte grave, cea mai presantă dintre acestea fiind legată de garantarea acordării tuturor drepturilor salariale, adică sporuri și tichete de masă. De asemenea, solicităm revizuirea finanțării unităților sanitare, respectarea prevederilor acordului semnat între Ministerul Sănătății și Federația SANITAS, semnarea de urgență a Actului adițional la Contractul colectiv de muncă la nivel de grup de unități, în conformitate cu Legea nr. 62/2011. Nu în ultimul rând, trebuie demarate procedurile de negociere colectivă la nivel de sector de activitate", se arată în comunicatul federației. 

Potrivit conducerii SANITAS, salariații din domeniu sunt afectați în mod direct și brutal de finanțarea defectuoasă a unităților din sistemul sanitar, fapt care duce la tensiuni crescânde în rândul membrilor de sindicat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Stire din Sănătate : Protocol pentru accesul la medicamente
Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Sănătate : Ce schimbări vor avea loc în Sănătate
Pagina a fost generata in 0.228 secunde