Mezeluri fabricate din prafuri și oase. Iată care
Articole de la același autor
Ce bătăi de cap poate da o injecție prost administrată
05 Decembrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Cancerul de col uterin, cea mai cruntă suferință pentru paciente
03 Noiembrie 2014
800 de paciente vor putea să beneficieze gratuit de reconstrucție mamară
11 Octombrie 2014
O rețetă din anii `60 de crenvurști arăta că la o sută de kilograme de carne se foloseau 70 de kilograme de carne de pui calitatea I, 30 de kilograme de slănină, 50 de grame de piper, 30 de grame de nucșoară, boia și usturoi. Toate ingredientele se amestecau, se tocau, iar pasta era introdusă în mațe de ovine.
V-ați întrebat din ce se fac crenvurștii ieftini de astăzi, pe care îi găsim în magazine? De obicei se folosește carnea ce rămâne pe oasele de pui după îndepărtarea bucăților mari.
V-ați întrebat din ce se fac crenvurștii ieftini de astăzi, pe care îi găsim în magazine? De obicei se folosește carnea ce rămâne pe oasele de pui după îndepărtarea bucăților mari.
Se combină cu apă și rezultă o pastă, care nu va semăna la culoare și la gust cu ceea ce găsim în galantare abia după ce sunt adăugați coloranți, conservanți și arome, adică E-uri, scrie greatnews.ro.
Comentează știrea
shark
8 decembrie 2014
Oferta
Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani! Salariu 200 € Adresa: In toata tara Program: part time; full-time.
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Luni, 04 August 2014
Vineri, 18 Iulie 2014
Vineri, 26 Iulie 2013
Marţi, 18 Iunie 2013
Luni, 11 Martie 2013
Sâmbătă, 24 Martie 2012