Mezeluri fabricate din prafuri și oase. Iată care

406
1
Mezeluri fabricate din prafuri și oase. Iată care - 20090913232434-1418050209.jpg

Articole de la același autor

O rețetă din anii `60 de crenvurști arăta că la o sută de kilograme de carne se foloseau 70 de kilograme de carne de pui calitatea I, 30 de kilograme de slănină, 50 de grame de piper, 30 de grame de nucșoară, boia și usturoi. Toate ingredientele se amestecau, se tocau, iar pasta era introdusă în mațe de ovine.


V-ați întrebat din ce se fac crenvurștii ieftini de astăzi, pe care îi găsim în magazine? De obicei se folosește carnea ce rămâne pe oasele de pui după îndepărtarea bucăților mari.

Se combină cu apă și rezultă o pastă, care nu va semăna la culoare și la gust cu ceea ce găsim în galantare abia după ce sunt adăugați coloranți, conservanți și arome, adică E-uri, scrie greatnews.ro. 


Comentează știrea

shark
8 decembrie 2014
Oferta

Firma germana cauta colaboratori in toata tara pentru un program de studiu al pietei,cu brand-uri cunoscute. Conditii:-pc -rezolvare task. Task-urile sunt trimise de firma. Pentru detalii trimite textul ‘’Vreau sa ma inscriu gratuit’’ la adresa de email : [email protected] si iti trimit formularul. Daca oferta iti surade, atunci incepe sa castigi bani! Salariu 200 € Adresa: In toata tara Program: part time; full-time.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2195 secunde