Obsedată să numeri calorii? Concluziile unui nou studiu îți vin în ajutor

70
Obsedată să numeri calorii? Concluziile unui nou studiu îți vin în ajutor - 7mituridespredietademontatesize1-1368957220.jpg
Mesele luate în restaurante care nu fac parte din lanțurile de tip fast-food pot conține un număr de calorii de până la trei ori mai mare decât necesarul zilnic, afirmă autorii unui studiu publicat luni în Statele Unite. Cercetătorii au ales preparatele cele mai populare din cele mai frecventate nouă tipuri de restaurante: cu specific mexican, american, chinez, italian, japonez, thailandez, indian, grec și vietnamez.




"În medie, preparatele analizate au conținut 1.327 de calorii, o cifră mai mare decât are nevoie să consume un adult la o singură masă", a precizat Susan Roberts, directoarea laboratorului de metabolism Human Nutrition Research Center on Aging din cadrul Universității Tufts, principalul autor al acestui studiu. "Mesele din toate aceste tipuri de restaurante furnizează o cantitate de calorii considerabil mai mare decât este nevoie pentru menținerea greutății la același nivel", a adăugat ea, citată de rtv.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2607 secunde