Primul târg de sănătate și estetică, organizat la Constanța

220
Primul târg de sănătate și estetică, organizat la Constanța - primultarg-1395852804.jpg

Articole de la același autor

În perioada 11-13 aprilie 2014, la Maritimo Shopping Center va avea loc primul Târg de Sănătate și Estetică din Constanța organizat de către Kool Media.


Prin intermediul acestei manifestări,  organizatorii își doresc să contribuie la educație în spiritul vieții sănătoase și creșterii calității vieții, punând la dispoziție publicului larg: oferte, informații și soluții pentru îmbunătățirea și menținerea unui stil de viață cât mai echilibrat și sănătos. Toate acestea, prin nutriție, sport, controale medicale periodice. 


Atât înainte, cât și în perioada târgului, constănțenii vor avea șansa de a câștiga  premiile puse la dispoziție de expozanți:
 Diagnosticări, testări și consultații medicale gratuite 
 Tratamente cosmetice sau tratamente de relaxare
 Produse cosmetice și naturiste, suplimente nutritive 
 Servicii la cele mai prestigioase centre SPA
 Evaluări corporale gratuite.


Tot în cadrul târgului, Organizația Salvați Copiii România în parteneriat cu organizatorii KOOL MEDIA, vor invita constănțenii să sprijine campania "Bun venit pe lume!", prin care își propune strângerea de fonduri pentru dotarea și modernizarea Secției de Neonatologie Prematuri a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dar și informarea publicului asupra nevoii de implicare în reducerea mortalității infantile. 


Conceptul campaniei are ca simbol un body de nou-născut, astfel că, în cadrul târgului vor fi amplasate 200 de body-uri și, timp de trei zile, pe 11, 12 și 13 aprilie 2014, pentru fiecare 50 de lei strânși din donații, câte un body va fi înlăturat de pe suport pentru a fi trimis copiilor din maternitate. Împreună, putem face un cadou de neprețuit noilor născuți și anume: dreptul la viață!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Încep târgurile de toamnă la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.4669 secunde