Proiecte pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer

194
Proiecte pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer - proiectepentrusustinerea-1414941206.jpg

Articole de la același autor

Asociația P.A.V.E.L. - asociația părinților cu copii bolnavi "Primind Ajutor Viața Este Luminoasă" - continuă lupta pentru îmbunătățirea situației copiilor cu cancer din România. În luna noiembrie a acestui an, Asociația P.A.V.E.L. organizează două evenimente majore, respectiv al IX-lea Congres al Organizației Europene a Pedagogilor din Spitale (HOPE - Hospital Organization of Pedagogues in Europe) și cea de-a treia Conferință națională dedicată problematicii cancerului la copii și tineri, cu titlul "Diagnosticarea precoce, primul pas către vindecare!".

Tema Congresului este "Împreună pentru o mai bună educație a copiilor și a adolescenților bolnavi. Pregătirea pedagogilor pentru a lucra într-o echipă multidisciplinară în spitale".

Obiectivul principal este de a uni eforturile cadrelor didactice și ale cadrelor medicale pentru susținerea dezvoltării abilităților cognitive si emoționale ale copiilor și ale tinerilor cu boli somatice grave și psihice internați pentru lungi perioade de timp în spitale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 02 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Sprijin pentru copiii bolnavi de cancer
Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Cum ajutăm copilul să se exprime
Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum se cere indemnizația copilului
Pagina a fost generata in 0.4885 secunde