Remedii ușor de preparat pentru estomparea ridurilor de pe gât

125

Articole de la același autor

Toată lumea știe că pielea de pe gât se deshidratează foarte ușor, iar ridurile devin vizibile rapid. Din această cauză, se impune luarea unor măsuri, dar este necesar și să știți că există mai mulți factori care duc la apariția ridurilor pe gât și pe alte zone ale corpului. Dintre aceștia amintim: vârsta, o dietă deficitară, îngrijirea necorespunzătoare a pielii etc. Toți acești factori usucă și subțiază pielea, iar aceasta își pierde rezistența și este mai predispusă la formarea ridurilor adânci. Ridurile de expresie pot apărea, de asemenea, prematur, acestea rezultând în urma mișcărilor repetate și inconștiente, cum ar fi încruntarea, râsul sau strâmbarea feței. Pentru a le estompa, puteți apela la drojdia de bere, care conține nutrienți ce reactivează formarea colagenului și diminuează ridurile. La rândul lui, iaurtul este bogat în proteine și calciu, ajutând la hidratarea pielii. Dacă amestecați cele două ingrediente, puteți ameliora ridurile de pe gât deja existente și puteți preveni apariția altora noi. Aveți nevoie de două linguri de iaurt natural, o lingură de drojdie de bere, o lingură de ulei din germeni de grâu.

Amestecați toate ingredientele până obțineți o pastă uniformă. Imediat după aceea, aplicați amestecul pe gât și lăsați-l să se usuce timp de un sfert de oră, după care clătiți cu apă călduță.

Un alt remediu ușor de preparat este pe bază de albuș de ou. Datorită conținutului nutrițional bogat, este un ingredient esențial în măștile hidratante pentru eliminarea ridurilor de pe gât. În plus, ouăle ajută și la îndepărtarea impurităților de la nivelul pielii. Bateți un albuș de ou într-un vas și aplicați-l pe pielea de pe gât. Lăsați-l să acționeze 15 minute și apoi clătiți zona. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.952 secunde