Servicii dentare gratuite pentru copii, la ABC Medical Center

33930
Servicii dentare gratuite pentru copii, la ABC Medical Center - servicii-dentare-1688310158.jpg

Articole de la același autor

În ziua de azi, o adevărată provocare pentru părinți este să meargă cu micuțul la medic. Munca de lămurire, recompensele și promisiunile par să fie cele care îi îmbunează pe unii dintre copii. Dacă au făcut deja cunoștință cu medicul pediatru și cel de familie, la fel de important este să-l cunoască și pe medicul dentist. Pentru ca vizita într-un cabinet stomatologic să nu fie traumatizantă, specialiștii spun că este nevoie de timp pentru împrietenire. Nu întâmplător, primele întâlniri sunt doar de socializare.

Medicul pedodont, specializat în stomatologia pediatrică, tratează problemele dentare specifice copiilor. Specializarea acestuia necesită ani în plus de studiu, după finalizarea cursurilor Facultății de Medicină, perioadă în care s-a pregătit teoretic şi practic pentru interacţiunea cu copii şi tratarea lor. Totodată, pedodonţia are și o componentă educativă, dedicată copiilor, dar și adulților, pentru prevenirea afecţiunilor dinților de lapte şi ale celor definitivi.

Așadar, copiii vor întâlni un educator zâmbitor și răbdător care va pune fundaţia conduitei de prevenţie a afecţiunilor dentare a adultului de mai târziu. În prezent, în clinica ABC Medical Center copiii vor găsi un medic pedodont empatic. Dedicată meseriei și pasionată de interacțiunea cu cei mici, dr. Raluca Topolov s-a alăturat echipei clinicii, venind în întâmpinarea celor care au nevoie de o îndrumare și o supraveghere stomatologică. Serviciile stomatologice sunt gratuite (în limita plafonului acordat de CJAS Constanța).

Pentru programări/detalii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon 0720.666.677 sau puteţi merge la sediul clinicii, din strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 43-45 din Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5218 secunde