Sfatul specialistului - Vă doare spatele? Încercați hipnoterapia!

652
Sfatul specialistului - Vă doare spatele? Încercați hipnoterapia! - hipnoterapie-1622549842.jpg

Articole de la același autor

Aveți dureri supărătoare de spate? Hipnoterapia poate fi o soluție excelentă pentru durerile de spate. În ziua de astăzi aproape că nu mai există persoană adultă pe care să nu o doară ceva, fie că este vorba de dureri de picioare, de articulații sau de spate, acestea sunt prezente în viața noastră de zi cu zi și de cele mai multe ori, sunt accentuate de stresul cotidian.

Potrivit președintelui Asociației Române de Hipnoză, Eugen Popa, aceste dureri și mai ales cele cronice, necesită o rezolvare mult mai profundă și nu doar una superficială, prin medicamente. Paradoxal, durerea este extrem de importantă pentru existența umană, deoarece reprezintă un semnal de alarmă. În general, durerea este de cele mai multe ori prost înțeleasă de către oameni. Atunci când durerea nu mai este acută ci devine una cronică, se poate spune că a trecut de la un nivel fizic, de la o cauză fizică, la una emoțională.

Astfel, hipnoza devine o metodă inedită, eficientă și chiar uimitoare de control și eliminare a durerii, și este folosită de sute de ani de marii hipnoterapeuți ai lumii. Hipnoza, a subliniat specialistul, este folosită pe post de analgezic, stare medicală caracterizată prin scăderea marcantă sau dispariția sensibilității la durere, spontană sau terapeutică.

Una dintre cele mai frecvente dureri de care se plâng oamenii, este cea de spate. Veste bună este că hipnoterapia are capacitatea nu doar de a ameliora durerea, ci chiar de a o elimina în totalitate. Practic, hipnoza creează o stare mentală în care mintea subconștientă, motorul emoțiilor și senzațiilor, poate primi mai ușor sugestii pozitive pentru interpretarea și depășirea durerii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4446 secunde