Spitalul Județean Constanța, 45 de ani de funcționare

460
Spitalul Județean Constanța,  45 de ani  de funcționare - spitaluljudetean-1397579914.jpg

Articole de la același autor

Potrivit conducerii Spitalului Județean Constanța, pe 15 martie s-au împlinit 45 de ani de funcționare a instituției medicale. Cu această ocazie, conducerea instituției, dar și Universitatea "Ovidius" realizează o festivitate prin care să fie serbată această dată. 
Festivitatea va avea loc pe 25 aprilie, la Universitatea "Ovidius", Aula Magna, iar la eveniment vor participa atât medicii din cadrul spitalului, cadrele universitare, dar și arhitectul care a proiectat planurile unității sanitare. 
"Pe 15 martie s-au împlinit 45 de ani de funcționare a Spitalului Județean și ne-am gândit să serbăm această ocazie printr-o festivitate ce va avea loc la Universitate. Așadar, pe 25 aprilie, la 11.00, în Aula Magna, vom invita medicii din Spitalul Județean, atât pe cei care sunt în activitate, dar și pe cei care sunt la pensie, oficialitățile locale, dar și reprezentanți de la Arhivele Naționale, care vor prezenta imagini cu spitalul de-a lungul timpului. Ne bucurăm că ne va fi alături și arhitectul spitalului, mai ales că ne ajută în continuare la planurile de reabilitare și modernizare a instituției", a explicat managerul Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3175 secunde