Statul ar putea să își asume complicațiile vaccinării

187
1
Statul ar putea să își asume complicațiile vaccinării - statularputea-1445006983.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că tot mai mulți copii rămân nevaccinați și rata îmbolnăvirilor crește de la un al la altul, reprezentanții Ministerului Sănătății propun ca prin noua lege a vaccinării instituția să își asume complicațiile sau sechelele apărute în urma vaccinării, dar și intervenția statului prin sprijinirea financiară a pacienților.

În prezent, prin Constituția României, statul este obligat să asi-gure vaccinarea popu-lației, această formă de imunizare fiind cea mai eficientă modalitate de a preveni îmbolnăvirile.

"Până în acest moment, statul nu își asumă com-plicațiile sau sechelele apărute în urma vacci-nării. În acest proiect, propunem ca statul să își asume această responsabilitate și să intervină prin sprijin financiar, social. Încă nu s-a stabilit în ce fel își va asuma acest lucru, dar, pentru prima dată, se ia în calcul acest aspect", a precizat Amalia Șerban, directorul general adjunct al Direcției Generale Asistență Medicală și Sănătate Publică din Ministerul Să-nătății. 

Comentează știrea

Maria
19 octombrie 2015
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7984 secunde