Sucul de sfeclă roșie ne curăță organismul și ne face mai energici
![Sucul de sfeclă roșie ne curăță organismul și ne face mai energici - sucsfeclaa-1341751447.jpg](https://cugetliber.ro/imagini/original/sucsfeclaa-1341751447.jpg)
Articole de la același autor
Anunț șoc la Constanța: "Vor avea loc demisii în masă"
29 Iunie 2012
Prima naștere de tripleți la Euromaterna
21 Mai 2012
Cu un conținut bogat de vitamine A, B, C și E, dar și minerale precum fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, siliciu și sodiu, sfecla roșie are o acțiune puternică asupra organismului. Pentru a beneficia din plin de efectele pozitive ale acestei băuturi, sucul de sfeclă ar trebui consumat în cantități mici și în combinație cu alte sucuri, precum sucul de mere, morcovi, castraveți sau cel de țelină.
Băutura obținută din sfeclă roșie este un excelent purificator al sângelui și este eficientă în curățarea ficatului, a rinichilor și a arterelor. În plus, datorită nivelului ridicat de zaharuri naturale pe care îl conține, sucul de sfeclă roșie oferă un plus de energie. Cu toate acestea, ar trebui evitat de către persoanele care suferă de diabet. Totodată, sucul de sfeclă roșie este indicat în cazul problemelor digestive precum constipația și întărește oasele.
Cea mai bună sfeclă pentru obținerea sucului este cea fermă la atingere. Menționăm că sfecla roșie trebuie amestecată întotdeauna cu alte sucuri de fructe sau legume, deoarece, oricât de benefică poate fi, consumul sucului pur de sfeclă roșie poate provoca reacții negative în organism.
Băutura obținută din sfeclă roșie este un excelent purificator al sângelui și este eficientă în curățarea ficatului, a rinichilor și a arterelor. În plus, datorită nivelului ridicat de zaharuri naturale pe care îl conține, sucul de sfeclă roșie oferă un plus de energie. Cu toate acestea, ar trebui evitat de către persoanele care suferă de diabet. Totodată, sucul de sfeclă roșie este indicat în cazul problemelor digestive precum constipația și întărește oasele.
Cea mai bună sfeclă pentru obținerea sucului este cea fermă la atingere. Menționăm că sfecla roșie trebuie amestecată întotdeauna cu alte sucuri de fructe sau legume, deoarece, oricât de benefică poate fi, consumul sucului pur de sfeclă roșie poate provoca reacții negative în organism.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 09 Iulie 2012
Marţi, 26 Iunie 2012
Luni, 23 Aprilie 2012
Miercuri, 18 Aprilie 2012
Marţi, 03 Aprilie 2012
Sâmbătă, 04 Februarie 2012