Tabără tematică pentru elevii voluntari din Constanța

135
Tabără tematică  pentru elevii voluntari  din Constanța - tabaratematicapentruelevi-1396026839.jpg

Articole de la același autor

Asociația Studenților și Medicilor Voluntari a organizat luna aceasta o tabără tematică - "Ce înseamnă voluntariatul de prim-ajutor", care a avut loc la Șimon-Bran, Județul Brașov, la această tabără participând cei mai buni membrii voluntari ASMV din anul 2013.
Obiectivele taberei au fost întărirea relațiilor dintre membrii ASMV, realizarea de spoturi din care să reiasă ce înseamnă a fi voluntar ASMV și îmbunătățirea tehnicilor de prim ajutor. Pe parcursul taberei s-au realizat interviuri care vor fi la baza sporturilor. În fiecare zi au fost realizate cercuri de prim ajutor prin care s-au îmbunătățit tehnicile de prim ajutor ale membrilor voluntari ASMV. 
"În cadrul perfecționării tehnicilor de prim ajutor, o zi specială a fost participarea întregii echipe la Parc Aventura - Brașov, unde membrii ASMV după ce au parcurs trasee de dificultăți diferite, care le-au testat condiția fizică, dorința de a învinge anumite temeri, s-a realizat un curs special pe accidente ce pot surveni în cadrul acestui parc și ce măsuri de prim ajutor trebuiesc luate în cazul în care apare o victimă. La această tabără au participat 12 membrii ai ASMV", a explicat dr. Dan Pletea, medic specialist medicină de urgență, președinte ASMV. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4565 secunde