Tătăneasa ajută la vindecarea fracturilor osoase

273
Tătăneasa ajută la vindecarea fracturilor osoase - tataneasa2-1643203039.jpg

Articole de la același autor

În general, organismul uman are capacitatea de a regenera țesutul osos în mod natural, deși uneori acesta este un proces lent. Medicii susțin că vindecarea unei fracturi osoase, fie că este parțială sau completă, este un proces complex ale cărui viteză și succes vor depinde de fiecare individ în parte. Mulți specialiști sunt de părere că procesul de vindecare a fracturilor osoase începe imediat, astfel încât după două săptămâni osul să fie unit printr-o rețea de fibrină. Cu toate acestea, consolidarea completă poate dura circa jumătate de an în cele mai severe cazuri.

Din fericire, în ziua de azi există o mulțime de tehnici pentru a accelera acest proces. În plus, unele obiceiuri sănătoase, alimente sau suplimente nutritive vă pot ajuta să creșteți numărul de celule și vase de sânge noi care vor reconstrui oasele.

De mare ajutor în această problemă este și tătăneasa, care are efecte importante asupra tuturor tipurilor de vânătăi și fracturi, deoarece este un excelent regenerator de țesuturi. Atenție, însă! Aceasta trebuie aplicată doar extern, deoarece utilizarea sa internă este toxică. Pentru aplicarea sa externă, există două opțiuni. Prima dintre ele se referă la pregătirea unei cataplasme de argilă verde, dar în loc să folosiți apă, o veți combina cu o infuzie de tătăneasă. Imediat după aceea, o veți aplica timp de 30 de minute pe zona fracturată, o dată pe zi. A doua alternativă se referă la prepararea unei paste, prin zdrobirea rădăcinilor plantei, care se aplică în jurul fracturii și care, după uscare, va funcționa într-un mod similar cu un gips. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1463 secunde