Teste medicale gratuite, direct de pe telefonul mobil

168
Teste medicale gratuite, direct  de pe telefonul mobil - testemedicale-1440085727.jpg

Articole de la același autor

Apneea este o întrerupere temporară a respirației, iar persoanele care suferă de sindromul de apnee în somn (SAS) se opresc în mod repetat din respirat în timpul somnului, pentru intervale cuprinse între câteva secunde și un minut sau chiar mai mult. Aceste întreruperi produc o scădere a cantității de oxigen din sânge, fapt ce poate provoca grave complicații sau chiar moartea.

Există 88 de patologii ale somnului, iar apneea este cea de-a doua, ca frecvență, după insomnie. Aplicația "Help! Snoring" vine ca un instrument util în identificarea și rezolvarea acestei probleme.

Din punct de vedere medical este vorba despre apnee atunci când pauza de respirație este mai mare de 10 secunde și când aceste episoade apar de cel puțin cinci ori într-o oră.

Apneea de somn este incorect sau foarte greu diagnosticată și, implicit, prea puțin tratată, iar de obicei pacienții se prezintă tardiv la medic, după ce au dezvoltat o multitudine de complicații.

Aplicația "Help! Snoring" poate fi descărcată în mod gratuit și poate fi utilizată pentru informare, dar și pentru testarea persoanelor care suferă de tulburări ale somnului (apnee în somn de tip obstructiv, sforăit, somn neodihnitor, treziri repetate, oboseală în timpul zilei).

Aplicația se adresează tuturor persoanelor care suferă de oboseală, somnolență diurnă, tulburări de concentrare și dacă după efectuarea testului rezultatul indică o posibilă problemă, utilizatorii pot acce-sa și lista medicilor și cabinetelor specializate în diagnosticarea și tratarea tulburărilor de somn. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2948 secunde