Un spital din România are cea mai modernă secție de terapie intensivă din sud-estul Europei

61
Un spital din România are cea mai modernă secție de terapie intensivă din sud-estul Europei - sectienouadeterapieintensivanoun-1385552413.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Marie Curie are, din 26 noiembrie, o noua sectie de terapie intensiva pentru nou-nascuti, cea mai moderna din Sud-Estul Europei, sectie ce a costat peste doua milioane de euro si care a fost ridicata, de la temelie, in 16 luni. 


Sectia dispune de 27 de incepari individuale pentru pacienti, se intinde pe patru etaje si are in componenta: spatii pentru personalul medical si parinti si o sala de training, care se intinde pe 1600 mp. In aceasta sectie de neo-natologie, a fost dezvoltata o solutie de telemedicina care permite transmiterea de imagini video si parametri medicali, in timp real, pentru urmarirea semnelor vitale ale pacientilor, prin tehnologia 4G. Astfel , medicii din sectia de terapie intensiva vor avea posibilitatea sa observe de la distanta starea pacientilor. Imaginile pot fi urmarite in detaliu intrucat camerele video folosite maresc imaginea de 12 ori; astfel, pacientii pot fi vazuti si monitorizati de oriunde exista conexiune 4G sau 3G, la o calitate video foarte buna, chiar si de catre medicii din alte tari, potrivit Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Noiembrie 2011
Stire din Social : Logo Google dedicat lui Marie Curie
Pagina a fost generata in 1.5729 secunde