Unde pot beneficia constănțenii de consultații și tratamente non-stop, în Constanța

364
1

Articole de la același autor

Cu ani de experiență în pediatrie și reumatologie, Clinica Medicală Homeomed din Constanța oferă servicii medicale de specialitate în regim non-stop.

Astfel, cei care au nevoie de injecții, perfuzii, consultații sau tratamente indiferent de oră pot merge la clinică fără programare.

În plus, la cabinetul medical de recuperare din cadrul Clinicii Homeomed, găsiți servicii de fizioterapie, electroterapie, kinetoterapie. Prin aceste terapii, se pot trata afecțiuni neurologice (hemiplagii, paraplegii, tetraplegii, AVC, scleroze multiple, polinevrite, encefalite, radiculopatii, hernii de disc operante sau neoperante, lombosciatică), afecțiuni post-traumatice, afecțiuni ortopedice, tulburări de statică (cifoză sau scolioză) și obezitate la copii. 

Comentează știrea

Alina
25 august 2015
Liber la castiguri

Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5272 secunde