Unde pot beneficia constănțenii de consultații stomatologice gratuite

596
Unde pot beneficia constănțenii de consultații stomatologice gratuite - undepotbeneficia-1416501984.jpg

Articole de la același autor

125 de medici stomatologi din Con-stanța vor asigura, până la sfârșiul acestui an, consultații stomatologice gratuite, toate acestea fiind posibile datorită campaniei "Zâmbește România".

Cum funcționează programul național de consultații stomatologice gratuite?

Persoanele interesate își pot face o programare intrând pe website-ul www.zambesteromania.ro, în secțiunea "Consultații stomatologice gratuite", alegând județul și orașul; li se vor afișa datele de contact ale cabinetului și un indicator care arată dacă respectivul cabinet oferă și detartaje gratuite, iar programarea se face simplu printr-un telefon direct la cabinet.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentiști pot semnala care sunt urgențele și prioritățile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuței și pastei de dinți potrivite; de asemenea, medicii dentiști pot face recomandări în privința alimen-tației pentru menținerea unei danturi sănătoase.

La finalul vizitei în cabinet, pacienții care și-au făcut programare luând datele medicului dentist de pe www. zambesteromania.ro vor primi, în funcție de afecțiune, unul dintre cele două cupoane de reducere în valoare de 5 lei fiecare pentru o pastă de dinți Parodontax sau Sensodyne pe care îl pot folosi în oricare magazin Carrefour până la finalul acestui an, în limita stocului disponibil.

Această soluție vine în întâmpinarea celor 69% dintre respondenții unui studiu din 2012 care au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Măseaua de minte te doare. Ce faci
Miercuri, 04 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Gingivita poate fi prevenită?
Pagina a fost generata in 0.513 secunde