Unde se pot vaccina constănțenii afectați de inundații

238
Unde se pot vaccina constănțenii afectați de inundații - vaccin-1337722129.jpg
Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța a desfășurat acțiuni de verificare a calității apelor, zilele trecute, în urma inundațiilor produse la sfârșitul săptămânii trecute. Echipele de intervenție ale DSPJ au recoltat, ieri, probe de apă potabilă din rețea în localitatea Chirnogeni și de apă de fântână în satul Luminița, comuna Corbu.
Potrivit DSPJ Constanța, cei care au avut locuințe și curți inundate și care au prezentat leziuni cutanate ce au intrat în contact cu apa murdară ar trebui să se prezinte la punctele de vaccinare menționate pentru profilaxie antitetanică. Centrele de vaccinare au fost organizate la cabinetele medicilor de familie din Corbu și Chirnogeni, unde DJSP a repartizat vaccinuri antiteta-nice. Totodată, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au lăsat instrucțiuni și substanțe dezinfectante pentru utilizare după evacuarea apei și după igienizare.
La Constanța, au fost organizate puncte de vaccinare la cabinetele medicilor de familie din zonele Delfinariu, Piața Chiliei și Zona Coiciu. Centre de vaccinare au mai fost amplasate și la Năvodari, Ovidiu și Lumina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.392 secunde