Usturoiul combinat cu ulei de migdale și de măsline vă fortifică unghiile
Articole de la același autor
Peeling-ul chimic vă revitalizează tenul la început de toamnă
07 Octombrie 2021
Gropițele sacrale apar, deseori, din cauza problemelor de dezvoltare
28 Octombrie 2021
Clinica M&M Dental Team, locul unde problemele de masticaţie îşi găsesc rezolvarea
22 Octombrie 2021
Hiperplazia, o afecţiune care apare la nivelul glandelor suprarenale
24 Octombrie 2021
Puteţi rămâne însărcinată şi după legarea trompelor
24 Octombrie 2021
Vreți să aveți unghii puternice, să nu se mai rupă și să arate bine? Specialiștii spun că deteriorarea unghiilor nu este doar o problemă de natură estetică, ci că, atunci când sunt afectate, crește și riscul de a suferi diferite infecții fungice. Partea bună este că, la ora actuală există numeroase tratamente naturale care fortifică și protejează unghiile, prevenind consecințele incomode. De exemplu, puteți recurge la un remediu cu usturoi și ulei, care vă poate ajuta să îndreptați această situație, și care, în plus, este 100% natural, bogat în acizi grași esențiali, antioxidanți și minerale.
Datorită ingredientelor necesare pentru a o prepara, loțiunea cu usturoi și ulei oferă diverse beneficii. În primul rând, aplicarea sa regulată protejează cuticulele și previne infecțiile. În același timp, loțiunea este ideală pentru femeile care nu reușesc să își mențină unghiile lungi și frumoase, întrucât, pe lângă faptul că previne ruperea acestora, ea contribuie la creșterea lor sănătoasă.
Atât uleiul de măsline, cât și cel de migdale prezintă un conținut ridicat de vitamina E, iar acest nutrient se evidențiază datorită abilității sale de a stimula regenerarea unghiilor. Toate beneficiile deja menționate, împreună cu compușii sulfuroși ai usturoiului fortifică unghiile, fără a cauza efecte secundare nedorite. Rețeta pentru a prepara următoarea loțiune naturistă este foarte simplă. Nu aveți nevoie decât de opt căței de usturoi, jumătate de cană de ulei de măsline, jumătate de cană de ulei de migdale. Decojiți cățeii de usturoi, apoi pisați-i până obțineți o pastă fină. Puneți, apoi, usturoiul pisat într-un borcan de sticlă și turnați deasupra uleiul de migdale și pe cel de măsline peste ei. Imediat după aceea, puneți capacul și lăsați amestecul să stea la macerat într-un loc întunecat pentru 2-3 zile.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 21 Octombrie 2021
Miercuri, 02 Iunie 2021
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Luni, 23 Iunie 2014
Vineri, 16 Aprilie 2021
Duminică, 21 Martie 2021
Vineri, 05 Aprilie 2019
Joi, 20 Noiembrie 2014
Marţi, 18 Noiembrie 2014