Prin grija Clubului Isis,

Workshop gratuit despre problemele de nutriție din prima copilărie

328
Workshop gratuit despre problemele de nutriție din prima copilărie - isisneaparatprint-1344535517.jpg
Asociația Clubul Isis, cu sprijinul Spitalului Privat Isis și al Academiei de Nutriție Nestle organizează workshop-ul "Probleme actuale de nutriție în prima copilărie".
Evenimentul se adresează medicilor de familie, specialiștilor pediatri și neonatologilor și se desfășoară în perioada 10 - 11 august, la hotel Flora din stațiunea Mamaia, iar lectori vor fi prof. univ. dr. Valeria Stroia și dr. Teodora Bucur.
"Începând din această lună, procesul de formare profesională este programat a se desfășura periodic și își propune să capteze atenția unui număr cât mai mare de medici. Preocuparea pentru dobândirea de noi informații practice trebuie să caracterizeze și să se oglindească în activitatea oricărui cadru medical și tocmai de aceea venim în întâmpinarea acestui deziderat prin debutul unei serii de cursuri special concepute", se precizează în comunicatul transmis de asociație.
Primul modul de curs are ca temă "Problemele actuale de nutriție în prima copilărie" și se desfășoară pe parcursul a două zile. Temele sunt alese pentru a acoperi ariile de interes, cu o largă aplicabilitate teoretică și mai ales practică: alimentația naturală, alimentația copilului mic (1-6 ani), diversificarea alimentației, gastro-enterocolita acu-tă, diareea cronică, anemia feriprivă, rahitismul.
Cursurile, susținute de specialiști în domeniu și cadre univer-sitare recunoscute academic, sunt gratuite, iar absolvenții obțin credite EMC.
Scopul acestui workshop este de a contribui la creșterea competențelor profesionale ale medicilor, îmbunătățirea și completarea nivelului de cunoaștere, în asigurarea unor îngrijiri medicale actuale și de calitate.
Pentru a participa la primul modul de curs puteți să confirmați participarea la numărul de telefon 0723.601.883 sau pe email la adresa [email protected] (vă rugăm să specificați numele complet, specializarea și numărul de telefon).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2966 secunde